Retourbeleid

Bij Graveersite heb je 14 dagen na de bezorgdatum de tijd om jouw gekochte items te ruilen of te retourneren. Let op! Wanneer je items hebt laten graveren/personaliseren of speciaal voor jou zijn gemaakt, is retourneren/ruilen niet mogelijk. Daarnaast kunnen we artikelen die je wilt omruilen of retourneren alleen accepteren wanneer;

  • de items onbeschadigd, ongedragen en schoon zijn.
  • Het product in de originele verpakking zit en compleet is.

Free Gift

Let op! Heb je een ‘free gift’ ontvangen bij jouw bestelling en is de waarde van de items die je houdt lager dan het aankoopbedrag dat nodig was om een free gift te ontvangen? Dan dient ook de ‘free gift’ te worden geretourneerd. Wanneer de ‘free gift’ niet wordt geretourneerd, zijn wij helaas genoodzaakt om de waarde hiervan in mindering te brengen op het retour bedrag.

Gepersonaliseerde artikelen

De meeste artikelen van Graveersite zijn gepersonaliseerd en hebben ieder een uniek karakter. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het productieproces van het door jouw gekochte artikel, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval of voor verdere informatie omtrent retourneringen contact op met onze klantenservice op het e-mailadres info@graveersite.com.

Vermeld hierbij je ordernummer en stuur altijd een duidelijke foto mee van het artikel en het gebrek zodat wij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen. 

Niet-gepersonaliseerde artikelen

Artikelen die niet gepersonaliseerd/gegraveerd of speciaal voor jou gemaakt zijn, kunnen geretourneerd of geruild worden binnen 14 dagen vanaf de bezorgdatum. De retourkosten zijn op eigen kosten. Wij adviseren om bij het verzenden van jouw retourpakket een verzendbewijs te vragen. Tot het moment dat Graveersite jouw pakket ontvangt, is het retourneren op eigen risico. Graveersite kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of beschadiging.

Zo retourneer je jouw order

  • Het artikel dient in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin het verzonden is. Dat wil zeggen – onbeschadigd, schoon, compleet, in de originele verpakking en voorzien van alle eventueel aangehechte labels.
  • Download hier uw retourformulier en print dit formulier uit. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en stuur het ingevulde retourformulier samen met jouw retourpakketje aan ons op. Zonder retourformulier kunnen wij je retourzending niet verwerken.
  • Gebruik voor je retourzending een geschikte omverpakking en plak geen stickers en/of tape op de originele productverpakking(en).
  • Meld jouw retourzending vervolgens aan bij onze klantenservice op het e-mailadres info@graveersite.com voor een snelle afhandeling. Vermeld hierin jouw naam en ordernummer.

Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben. Het gehele retourproces duurt maximaal 10 werkdagen (afhankelijk van drukke periodes en jouw retour type).