Betalen

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?

iDEAL

Met iDEAL betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling via jouw eigen bank.

Creditcard (Visa, Maestro, Mastercard & American Express)

Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditcard je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in.

Betaal je jouw bestelling met creditcard, dan wordt jouw betaling niet alleen direct verwerkt, maar geniet je in de meeste gevallen ook van de koper bescherming van de betreffende creditcardmaatschappij.

Houdt er rekening mee dat mocht je items retour sturen, dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken door de creditcardmaatschappij op je creditcard teruggestort.

Achteraf betalen met Klarna

Klarna is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt de kosten voor jouw bestelling later te betalen. De maximale termijn hiervoor is 30 dagen.

Klarna voert voor Graveersite het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen, voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Let op! Klarna staat los van Graveersite. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Klarna de betaling ook via hen verloopt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna. Wanneer Graveersite een actie heeft kan de levertijd wat langer duren dan je normaal van ons gewend bent. Kies je toch voor Klarna, dan blijven wel dezelfde regels van kracht. Je hebt dan dus nog steeds 30 dagen om te betalen. Houd hier rekening mee en betaal je rekening op tijd om verhoging te voorkomen! Graveersite staat hiervoor niet garant.

E-factureren

Als (Europese) Rijksoverheid, overheidsinstelling of overheidsorganisatie is het mogelijk om een bestelling plaatsen bij Graveersite. Wij ondersteunen E-factureren. Wil je gebruik maken van deze betaalmethode, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Belfius

Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

KBC/CBC

Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Apple Pay

Met Apple Pay kun je via jouw gekoppelde iPhone, iPad, Apple Watch of Mac direct en veilig het openstaande bedrag van jouw bestelling betalen.

Google Pay

Met Google Pay kun je via jouw gekoppelde Google Wallet direct en veilig het openstaande bedrag van jouw bestelling via jouw Android telefoon, tablet of pc betalen.

Zijn de getoonde prijzen inclusief btw?

Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.