Leathermangraveren

Verhuizing van Leathermangraveren.nl naar Graveersite.com

Wij zijn verheugd om een belangrijke aankondiging te doen over een spannende ontwikkeling binnen onze diensten. Met ingang van 01-07-2024, zal Leathermangraveren.nl officieel worden ondergebracht bij Graveersite.com. 

Waarom deze verandering?

Bij Graveersite.com streven we ernaar om onze klanten de beste service en producten te bieden. Door onze diensten samen te voegen, kunnen we een breder assortiment en een verbeterde klantenservice aanbieden. Dit betekent dat je kunt blijven rekenen op de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent, maar dan met extra voordelen.

Wat betekent dit voor jou?

  • Verhuisdatum: Vanaf 01-07-2024 zal de website van Leathermangraveren.nl automatisch worden omgeleid naar Graveersite.com. Het e-mailadres info@leathermangraveren.nl blijft voorlopig werkzaam, handig als je op de oude manier contact met ons op wilt nemen. Een reactie krijg je vanuit Graveersite.
  • Aanbod en Producten: De bestsellers van Leathermangraveren.nl en aanverwante producten blijven beschikbaar, aangevuld door het uitgebreide aanbod van Graveersite.com.
  • Klantenservice: Onze toegewijde klantenservice staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden tijdens deze overgang. Omdat we niet van eigenaar zijn veranderd, blijft ons telefoonnummer en onze bankgegevens hetzelfde.
  • Bestaande klanten: Heb je in het verleden een bestelling geplaatst op Leathermangraveren.nl en wil je een herhaalbestelling plaatsen of heb je vragen over garantie? Geen probleem. Wij hebben alle informatie tot onze beschikking om jouw herhaalbestelling opnieuw uit te voeren of je te helpen met garantie.

Voordelen voor jou:

  • Uitgebreider assortiment: Naast de vertrouwde Leatherman multitools kun je nu ook terecht voor een breed scala aan graveerproducten.
  • Verbeterde winkelervaring: Een gebruiksvriendelijke website met verbeterde functionaliteiten en een soepel bestelproces.
  • Extra diensten: Profiteer van aanvullende graveerdiensten en gepersonaliseerde producten.

Bedankt voor jouw vertrouwen

Wij willen je bedanken voor jouw voortdurende steun en vertrouwen in onze producten en diensten. We kijken ernaar uit om je te blijven bedienen vanuit Graveersite.com en een nog betere winkelervaring te bieden 🫶.

Shop hier onze collectie Leatherman Multitools.
Shop hier onze collectie Leatherman Onderdelen.